Нови големи капани за безумците на пътя.Всички столични патрулни автомобили са

...
Нови големи капани за безумците на пътя.Всички столични патрулни автомобили са
Коментари Харесай

Голям капан в София! Кой ще пострада

Нови огромни капани за безумците на пътя.

Всички столични патрулни коли са оборудвани с дрегери и по този начин униформените ще могат да ревизират шофоьорите на всеки спрян автомобил, заяви началникът на отдел " Пътна полиция " в Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи (СДВР) комисар Николай Крушарски.
-->
От днес видеонаблюдението на Министерство на вътрешните работи в София има и увеличени благоприятни условия за контрол на разпоредбите за придвижването в столицата. Системата към този момент е надградена, като по този начин са обхванати повече основни кръстовища.

След като бъдат предоставени новите камери, ще стартира налагането на наказания на нарушителите. Те автоматизирано ще засичат и нарушителите при прекосяването на червен светофар. Глобите ще се постановат след засичане на регистрационния номер, както е при глобите за скорост, сподели Крушарски.

Глобата за това нарушаване е 50 лв. и 10 точки. В момента то се постанова на ръка - чиновник на видеоконтрола би трябвало да види нарушаването, по-късно го препраща на Пътна полиция.

С новата система непосредствено ще получава санкцията.

В момента камерите на Столична дирекция на вътрешните работи са най-вече в центъра и обгръщат 14 зони. Изводите в последните месеци са, че от ден на ден водачи минават на алено.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР